Daar is 2020!

In Geen categorie by Alieke

Ons nieuwste bandlid Thomas

Het afgelopen jaar heeft De Tarantella iets rustiger aan gedaan. In het begin van het jaar kwam Alieke met het blijde nieuws dat zij zwanger was en naarmate haar buik begon te groeien in de maanden die volgden werd het steeds zwaarder om over evenementen te wandelen met een kar vol instrumenten. Onder andere daarom besloten wij het aantal optredens even naar beneden te schroeven.

Toch hebben wij een aantal leuke optredens mogen verzorgen. We kijken met veel plezier terug op onder andere twee keer een evenement in het pittoreske Orvelte, een gezellig samenzijn met de ambachtengroep Warm en Kald tijdens het Mechteld ten Ham festival in ’s Heerenberg, de bijzondere locatie van de militaire academie in Breda, en niet te vergeten de mooie kastelen Hernen en Cannenburch van het Geldersch Landschap.

Voor het aankomende jaar zitten wij vol met plannen. Om onze CD Whisper in the Woods te promoten willen wij een kleine concertreeks gaan houden op mooie plekjes in Nederland. Hou onze pagina in de gaten om te kijken waar we allemaal terecht gaan komen! Tevens hebben we alweer een paar leuke (historische) evenementen gepland staan. Met nieuwe muziek in ons repertoire kijken wij er naar uit om hier aan deel te nemen.

Groetjes,

Alieke en Hildegard